2011-12-21 08:27:37• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Egy találkozás megváltoztatja életét

Napi horoszkóp december 21-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Kissé mintha el lenne varázsolva önmagától, és ez megnehezíti a számára a tisztánlátást. Pedig nem ártana, ha meghallgatná mások véleményét, javaslatait is. Ha levetkőzi büszkeségét, akkor ez hajlékonyság a javára is válhat.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Végre egy boldog napra van kilátása. Talán a téli napforduló is teszi, hogy kedve egyszerre derűssé válik a legsötétebb napon. Ossza meg örömét másokkal is: hívja meg egy kávéra kedves munkatársát, vegyen egy apróságot szeretteinek!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nem érdemes minden apróság miatt vitákba bocsátkoznia. Ha valamit meg kell tanulnia, akkor az a bölcs mosoly mögé bújtatott hallgatás. Ez akár még hatékonyabb is lehet, mint a szócséplés. A mosolyogni persze nemcsak a vitákban kell.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Rákok szerelemre és kalandra vágynak a mai napon. Valakit az útjába hoz a sors, aki csodálata tárgyává válik. Lehet, hogy ez csak kamaszos álmodozás, de mégis vibrálóvá teszi ön körül a levegőt. A szeretőknek más az aurája…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A ma különös lehetőséget kínál önnek. Az önön múlik, hogy él-e vele, vagy hagyja elszaladni. Legyen nagyon szemfüles, mert bármelyik perc fordulatot hozhat. Ha azonban szemellenzősen jár-kel, akkor lehet, semmi sem történik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nagyon jó napra számíthat. Munkájában is lelkes és energikus, ami inspirálólag hat munkatársaira, de még a főnökeire is. Ez pedig a távolabbi kilátásait is javítja. Önt ez most nem érdekli, mert valóban élvezi, amit csinál.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jó hírt kaphat, ami alapvetően meghatározza az elkövetkező heteit. Valamiképp a múlt, a múltbeli események, emberek is különös jelentőséget kaphatnak életében. Talán átértékelődik minden, és egyben új értelmet is kap.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ne bánja, ha valami kizökkenti életét a megszokott kerékvágásból. Bizonyára itt az ideje a változásnak. Soha semmi sem maradhat úgy, ahogy régen volt. Hogy ezt jónak, vagy rossznak éli meg, az nagyban múlik a szemléletén.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön nem hiába Nyilas, akár hátrafelé is lőheti nyilait. Valaki olyan tesz ugyanis keresztbe önnek, akit mindeddig maga mögött tudott. Sebaj, az erő a bajban mutatkozik meg. Majd meglátja, hogy ámulnak sérthetetlenségén!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy találkozás talán örökre megváltoztatja az életét. A döntést persze önnek kell meghoznia, ha nem is azonnal. Talán nagyon is sokat kell rágódnia rajta. Az út, ami az elhatározásáig vezet, talán fontosabb, mint a döntés maga.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Romantikus nap vár ma a Vízöntőkre. Nem feltétlenül szerelemre kell gondolni, talán csak egy régi ismeretség elevenedik fel, és gyújt meleg fényeket a szívében. Andalgásra, nagy beszélgetésre, múltidézésre szólítanak a csillagok.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Talán kissé túlzásba vitte az álmodozást, de a másik véglet, a túlzott racionalizmus éppúgy hibás lehet. Valahogy az egyensúlyt kéne megtalálnia a két véglet között. Az önmagával szembeni elvárásait ne rója fel kedvesének!

 

 

Napi horoszkóp

(Astronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: